Advertisement

Μεταχειρισμένο Hyundai i 30 DISTINCTIVE '18 (2018) | 360° Trust Walk

Μεταχειρισμένο Hyundai  i 30 DISTINCTIVE '18 (2018) | 360° Trust Walk 1o χέρι με ελάχιστα χιλιόμετρα (επιβεβαιωμένα). Στον εξοπλισμό του θα βρεις bluetooth, turbo, αισθητήρες παρκαρίσματος, ζάντες αλουμινίου, υπολογιστή ταξιδίου, χειριστήρια τιμονιού, αισθητήρας αυτόματων φώτων και βροχής, bucket καθίσματα, θύρα USB, σύστημα ECO start-stop. Ελεγμένο με τα πιο αυστηρά κριτήρια και επιλεγμένο ανάμεσα σε πολλά i 30 επειδή είναι ατρακάριστό και σε άψογη μηχανική κατάσταση! Στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί είναι ο καλύτερος συνδιασμός οικονομίας, πολυτέλειας και επιδόσεων!
#Hyundai #Spotawheel #5YearsWarranty

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο εδώ:

________________________________________

Δες όλα τα αυτοκίνητα:

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ τον Οδηγό Γυρισμένων Χιλιομέτρων:

Spotawheel - Κορυφαία Μεταχειρισμένα
Στη Spotawheel θα βρεις πιστοποιημένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με video και λεπτομερείς φωτογραφίες! Βασισμένοι στην φιλοσοφία υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, όλα τα αυτοκίνητα μας είναι ελεγμένα με ISO 9001 διαδικασίες και παραδίδονται με εγγύηση έως 5 χρόνια και δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Η Spotawheel ιδρύθηκε για να επαναφέρει την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Ακολούθησέ μας στα Social Media!

Instagram –
Facebook –

μεταχειρισμένο αυτοκίνητο,μεταχειρισμένο Hyundai,μεταχειρισμένο Hyundai i 30 Hyundai i 30 Βενζίνη,Hyundai i 30 2018,Spotawheel,αυτοκίνητα,

Post a Comment

0 Comments