Advertisement

«A Wish Without Borders» από το Σύλλογο Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης

«A Wish Without Borders» από το Σύλλογο Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης Δύο σωματεία με σημαντική και αδιάλειπτη κοινωνική προσφορά ετών, οι «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης και το «Make–A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)» ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο Christmas Charity Event! Το ξεχωριστό Επίσημο Δείπνο «Α Wish Without Borders – Mια Ευχή Χωρίς Σύνορα», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Παιδιά που έζησαν την εμπειρία της Ευχής με την καθοδήγηση του ηθοποιού Σταύρου Ζαλμά μοιράστηκαν με το κοινό όσα μόνο η καρδιά τους μπορεί να μεταδώσει.

Ο μοναδικός Διονύσης Σχοινάς τραγούδησε live και το εκρηκτικό ντουέτο Duoviolins φώτισε τη βραδιά επί σκηνής με τα ηλεκτρικά τους βιολιά.

Τα έσοδα της εκδήλωσης, διατέθηκαν από τον Σύλλογο «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης, και το «Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση της Ευχής του Γιώργου, 16 ετών, που όνειρό του ήταν να επισκεφτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προσφέροντας έτσι, χαρά, δύναμη και κουράγιο σε αυτόν και την οικογένειά του!

***
FOLLOW Make-A-Wish Greece ON SOCIAL:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:
Linkedin:

φιλανθρωπικός οργανισμός,κάνε μια ευχή ελλάδος,ευχές παιδιών σε σοβαρές ασθένειες,σοβαρες ασθενειες,εκπλήρωση ευχών,

Post a Comment

0 Comments