Advertisement

Iedereen Slim | IKEA Nederland

Iedereen Slim | IKEA Nederland We geven het startschot voor een nieuwe merkpositionering: 'Iedereen slim'. We laten met de bijbehorende campagne zien dat we ons voorbereiden op de dag van morgen én overmorgen. Steeds vanuit de gedachte dat het er niet om gaat hoe slim IKEA is, maar vooral hoe we de Nederlandse consument helpen en inspireren om samen een slimmer, efficiënter en duurzamer thuis te creëren. De nieuwe merkpositionering volgt 'Aandacht maakt alles mooier' op en komt terug in al onze kanalen.

Iedereen is op zijn of haar manier slim. Al meer dan 75 jaar ondersteunen we die gedachte met betaalbare en praktische oplossingen. Veel mensen kennen ons van de handige flat packs en de slimme manieren om zelf meubels in elkaar te zetten. Inmiddels zijn we zoveel meer dan dat en gaat zij een stuk verder. Bijvoorbeeld met nieuwe materialen die minder belastend zijn voor het milieu - ook dat is slim. Of met nieuwe technologie waarmee je je huis slimmer en efficiënter maakt, handige ontwerptools, services en de verbeterde website en app.

"'Iedereen slim' is het bewijs van alles wat we doen en waar we voor staan.​ Vanuit de visie: een beter dagelijks leven thuis voor zoveel mogelijk mensen, maken we slim leven bereikbaar. Met de campagne spreken we de consument van vandaag en morgen op een andere manier aan. We laten met trots zien hoe we slim leven en wonen op een betaalbare manier werkelijkheid maken, en dat jij thuis misschien al slimmer bezig bent dan je zelf dacht.", licht Frederike den Ottelander, Country Marketing Manager IKEA Nederland, toe.

Geen enkel nieuwtje missen?

IKEA website:
IKEA webwinkel:
IKEA op Facebook:
IKEA op Twitter:
IKEA op Pinterest:
IKEA op Instagram:

IKEA,IKEA Nederland,inrichting huis,inspiratie wonen,huis en interieur,meubels,keuken,FINSMAKARE,oven,koken,bakken,tvc,tc,commercial,reclame,iedereen slim,

Post a Comment

0 Comments